Natal Pro Series dobbelt Kick Drum Pedal, rask Cam, venstre foten - Åpnet Boks

kr 1 324 Utsalgspris kr 4 530 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Ultra rask Cam for raske og kraftige angrep.
  • Ultra sterke, holdbare, strømlinjeformet Pedal.
  • Justerbar Beater bue - maksimale Control.
  • Non-Slip Natal Footplate.
  • Venstre foten dobbelt Kick Pedal

Natal Pro Series dobbelt Kick Drum Pedal, rask Cam, venstre foten - Åpnet Boks

- detaljer
Den Natal Pro serien doble Kick Drum Pedal er det ultimate våpenet for venstre foten profesjonell drummer arsenal. Med en rask cam for raske og kraftige angrep, vil denne pedalen imponere selv den mest krevende av trommeslagere. En annen unik funksjon er muligheten til å justere vinkelen på beater buen, uavhengig av cam. Dette betyr at du kan tilpasse den kontroll av pedalen fullt. Viktigst, Natal Pro Series hardware er bygget som en tank, klar til å tåle år av straff på turné.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 78216

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Natal Pro serien Drum pedaler gir to valg av cam, rask eller jevn: The rask Cam tilbyr sterkere kraft og angrep, oppnås ved en flatere profil som øker vinkelen som kjeden stasjoner beater, gjør det trykke hardere. Glatt Cam gir større dynamics; en avrundet cam gir en raskere følelse som passer godt til en mer nyansert spillestil.

Natal Pro serien pedalene har muligheten til å endre vinkelen på beater uavhengig av cam. Justere beater buen gir deg bedre kontroll av ytelsen. Kombinasjonen av cam og visp bue justering betyr at Pro serien pedalen tilfredsstiller et enormt utvalg av forskjellige spille innstillinger. Den unike seks bærer rustfritt stål kjøre co akselen for selv, presis operasjon. Fotplate er ekstremt sterk, laget av forsterkede aluminium. Det er knyttet til ca med en dobbel kjede for ekstra stabilitet.

Den Natal flytende våren System kan du øke eller redusere returen av beater fra hodet og øke makt uten å føle tyngre. A Natal Self Levelling Hoop klemme gjør det enkelt å feste eller løsne pedalen fra bøylen uten å nå under foten platen. Det vil også passe nesten alle basstromme hoop.

Platen er sklisikkert for ekstra stabilitet og kommer med en klips tromme nøkkel lar deg endre oppsettet raskt og enkelt. Fotplaten er også etset med den Natal logo for ekstra spille grep. Det er Pro serien pedals bevist styrke og holdbarhet, kombinerer nyskapende design med presisjon og ytelse, som gjør det førstevalget for mange profesjonelle trommeslagere, enten i studio eller på veien.

I tillegg til funksjonene ovenfor, er en super responsive lette aluminium drivakselen utviklet fikses med en bolt, i stedet for den mer vanlige to, muliggjør raskere oppsett og analyse.

Funksjoner

  • Svært kraftig, robust og strømlinjeformet
  • Rask cam
  • Non-slip Natal footplates
  • Enten hoop klemme
  • Fullt justerbar
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.