WHD 14" x 6,5" stål Skarptromme, Hvit

kr 806 Utsalgspris kr 1 096 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Stor resonans og angrep.
  • Høy kvalitetsstål Skarptromme.
  • Glans utførelse.
  • Die Cast Hoops.
  • Remo Skins.

WHD 14" x 6,5" stål Skarptromme, Hvit

- detaljer

En premiumskvalitet stål skarptromme 14" x 6,5" i attraktiv glans hvit finish

Produktreferanse: 20410

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Skarptrommen er muligens den mest vitale delen av trommeslagerens arsenal, og bør ikke undervurderes.

Stål er høylydt, men følsomt og responsivt, og gir et større dynamisk område. Den mest bemerkelsesverdige lyd-karakteristisken av stål skarptromme-shellet er dets lyse tone, lange sustain og gjennomtrengende rim-shot lyd. Attraktivt stål shell, skarptrommen har også en kraftig skarptromme strainer, og stemmes godt på både stramme og slakke spenninger.

Hvis rim-shot er en stor del av din spillestil, eller du trenger en skarptromme som kan skjære gjennom høy musikk og har et større dynamisk område, bør du prøve stål-shell skarptrommen, og til denne prisen ville det virke dumt å la være.

1 år standardgaranti (kan oppgraderes)

WHD (tidligere kjent som White Horse Drums) er et premium-merke Gear4music.com.

Det siste innen trommedesign, komponenter og lyd.

Bringer sammen nykabinettede trommedesign og førsteklasse-kvalitets komponenter, WHD settene har blitt utviklet for trommeslageren som ønsker for å ta sine lyder opp til neste nivå. WHD-området inkluderer imponerende akustiske trommesett, "up-to-the-minute" elektroniske trommesett og friske skarptrommer; bygget av kun de fineste materialene, fra spesielt hentet bjørk og lind, til super-robust herdet akryl. Med design funksjoner som dobbeltstaget hardware på tvers av settene og profesjonelle REMO-skinn montert på alle akustisk trommer, WHD går langt forbi hva som forventes fra et trommesett til dette prispunktet. Fullført med slående visuell appell og skiller seg ut i tone, WHD-trommer er satt til å etablere seg som den kresne trommeslagerens valg, hvorvidt de spiller indie, rock, metal eller jazz.