Korg KROSS 61-Key Music Workstation, Gratis Bag

 • Video 1
kr 5 395 Utsalgspris kr 8 097 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Stilig og Særpreget Korg Workstation.
 • Perfekt for Studio eller Live on Stage.
 • Finn Lyder Lett med Korg's Sound Selector.
 • 16 Spor M.I.D.I Sequencer.
 • Inkluderer Gratis Bag

Korg KROSS 61-Key Music Workstation, Gratis Bag

- detaljer

Korg KROSS 61-Key Music Workstation har en høy kvalitet sound engine, transport din musikalske kreasjoner for konsert med onboard 16 spor MIDI sequencer, lydopptaker og mikrofoninngang. En Tofarget design og imponerende funksjoner gjør KROSS skiller seg ut fra mengden, er det en PCM synth som du aldri har hørt før. Denne pakken inkluderer en Gratis Gear4music bag.

Produktreferanse: 41665

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Korg KROSS arbeidsstasjon

KROSS tar piano, elektrisk piano og tromme lyder fra flaggskipet Korg instrumenter brukes av proffene, gir deg et sett med lyder som overgår alle andre i sin klasse. Flygel funksjoner overdådig samplet henfall med tre nivåer av hastighet samt gjengi lyder produsert av spjeld pedal, gjenspeiles sikre alle nyanser i ytelsen. Uvanlig for en PCM synth, en oppreist piano er også inkludert, samt særegne lyder fra Korgberømte SG - 1 D prøvetaking Grand og M1 Music Workstation.

Fem klassiske elektrisk piano høres funksjonen, bare så uttrykksfulle som akustisk piano lyder. De har også effektinnstillinger, gir deg en komplett pakke med ytelse-klar lyder. KROSS har rikelig med frisk og realistisk trommelyder, som du finner snart uunnværlig for sang produksjon.

PCM (Pulse Code Modulation) data på KROSS er dobbelt så stort som foregående modeller. Det er vanlige stift lyder som rock og jazz orgler, strenger, messing og synth lyder, alle børstet for den modern player. Vintage instrumenter som tape sampler og bell-type lyder for dansemusikk gir deg avanserte alternativer som ikke var mulig før i en synth av denne klassen. Det er to dedikerte ringer som lar deg enkelt finne lyden du trenger fra KROSSS imponerende samling.

Lagre lyder som du har opprettet, eller bruke vanlige 4 banker av 16 knapper, gir du totalt 64 lyder tilbakekalt på en enkelt knapp for ekte bekvemmelighet under forestillinger eller i flyten av produksjon.

Pro-kvalitet innebygde EDS-i sound engine lar deg bruke opptil 7 effekter samtidig fra standarder som delay, reverb, kor og rotary høyttaler til en modellering forsterker drevet av Korg's 'REMS' teknologi og en robot stemme vocoder. Du kan velge mellom 134 forskjellige effekter.

Kreative farge og utforming av KROSS vil prosjektet en sterk tilstedeværelse om du utfører på scene eller andre steder. Topp panel er en elegant svart farge, mens publikum får se en fet rød fargeskjemaet på bak og side paneler. 61-nøkkel-modellen er utviklet for active mobil bruk. Meget praktisk og bærbar, KROSS kan drevet med bare seks AA-batterier og veier bare en forbløffende 4,3 kg.

Innebygde stereo lyd-brenneren er dugelig av innspillingen en mikrofon eller eksterne inndata, samt KROSS selv. Dette betyr at du kan spille backing spor du har opprettet og mesterverket dem på demoer eller sanger som du har opprettet.

KROSS har en steg-sequencer arvet fra den populære Electribe-serien. Seksten knappene slå enkeltnotater på eller av, slik at du raskt og enkelt lage opprinnelige rytme mønstre av opptil 64 trinnene.

Koble KROSS til datamaskinen via USB for enkel overføring av MIDI-data. KROSS gir deg et komplett sett med arbeidsstasjoner og produksjon verktøy. KROSS Editor og Plug-In Editor lar deg samtidig vise og redigere parametere på datamaskinen, bruke KROSS som om det var en programvare synth.

Funksjoner

 • Dobbelt så mye PCM minne som foregående instrumenter
 • Piano, elektrisk Piano og tromme lyder som overskrider sin klasse
 • Sound-velger gjør det enkelt å finne lyder
 • Favoritter-funksjonen kan du registrere 64 valgte lyder
 • Pro-kvalitet EDS-i sound engine innebygd
 • Eksterne kontaktene tillate en mikrofon eller ekstern lydkilde kobles direkte
 • Rask lag/delt funksjon
 • Stereo audio recorder lar deg spille inn og mesterverket forestillinger og vokal
 • Step sequencer arvet fra Electribe, 16-spor MIDI sequencer, tromme spor og arpeggiator
 • Kobles til datamaskinen via USB, integreres med de fleste DAW
 • Elegante og særpregede sorte og røde design
 • Lett, bare 4,3 kg
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.